Löydä luomua käyttävät ravintolat

Löydä luomua käyttävät ravintolat

Luomua ravintola -hakupalvelusta löytyvät ruokapalvelut ovat mukana Portaat luomuun -ohjelmassa, joka auttaa ammattikeittiöitä lisäämään luomun käyttöä. Ohjelmassa on mukana yli 2200 erilaista ravintolaa tai julkista ruokapalvelua: koulujen, päiväkotien ja hoivakohteiden keittiöitä, lounasravintoloita, kahviloita, leirikeskuksia ja monia muita erilaisia ammattikeittiöitä pienistä ravintoloista kymmeniä tuhansia annoksia päivässä valmistaviin suurkeittiöihin!

Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro tuotteistasi

Ammattikeittiöt toivovat lisää luomutuotteita kaikissa tuoteryhmissä. Tutustu Luomua ravintola -hakupalvelusta löytyviin luomutuotteita käyttäviin ammattikeittiöihin, ota heihin yhteyttä ja kerro tuotteistasi. Lue täältä millaisia toiveita ammattikeittiöillä on luomutuotteiden toimittajille: https://www.luomuravintola.fi/luomua-lisaa

Luomutuotteiden käytön lisäämistä saadaan edistettyä tuomalla yhteen luomutuottajat ja ravintola-alan ammattilaiset:

Tutustu siis luomuravintola.fi -sivustoon jo tänään ja avaa uusia mahdollisuuksia yrityksellesi!

EU:n luomupäivä 23.9.2024

28.05.2024
EU:n luomutuotannon päivää vietetään 23. syyskuuta. Ruokapalveluissa juhlistetaan päivää ja raaka-aineet voi etsiä Etsi Luomua -palvelun kautta. Luomuyrittäjille on nyt hyvä aika käydä tarkistamassa ja päivittämässä tietonsa palvelussa.

Olisiko dynaaminen hankinta ratkaisu lähi- ja luomuruoan lisäämiseen?

15.04.2024
Miten saada oman pitäjän tai maakunnan tuotteita tarjolle esimerkiksi kouluihin ja päiväkoteihin, kun volyymitarpeet ovat suuria, kilpailutusrajat ylittyvät eikä lähialueen tuotteita välttämättä löydy tukkujen listoilta?

Etsi Luomua: Luomutuotteiden löytämisen uusi aikakausi ammattikeittiöille ja luomuyrityksille

21.02.2024
Kuinka löytää juuri ne oikeat luomutuotteet ammattikeittiöön? Tähän kysymykseen vastaa uusi tulokas ruokahakupalveluiden markkinoilla: Etsi Luomua.